O nama

about usBA-METALEXPORT je tvrtka specijalizirana u pružanju širokog spektra vojne opreme, usluga i tehnologije za policiju i oružane snage, kao i civilne objekte za odabrane industrije.
Fokusirani smo ka određenim tržištima, uključujući i na Bliski istok, sjevernu i zapadnu Afriku, Indiju, s tim što ono konstantno raste.
Da bi osigurali najviši kvalitet naših usluga BA-METALEXPORT surađuje s najvećim i najuglednijim proizvođačima specijalne vojne opreme u svijetu. Naglasak je na suradnji sa proizvođačem i istraživačkim razvojnim centrom u Poljskoj, kao i drugim zemljama, kako bi se kombinirale najnovije tehnologije s tradicionalnim opremom koja se i dalje koristi u mnogim dijelovima svijeta.
Dugogodišnje iskustvo, visoko kvalificirano osoblje i komercijalna prisutnost više od pola vijeka u desetinama zemalja širom svijeta čine BA-METALEXPORT pouzdanim i dobro dokazanim poslovnim partnerom.
Dakle, mi smo u stanju zadovoljiti i najsofisticiranije potrebe postojećih i potencijalnih kupaca. Efikasno upravljanje i organizacija BA-METALEXPORT u kombinaciji s najvišim nadležnostima našeg tima i stalnim razvojem poslovne veze garantuje isporuku vrhunskog proizvoda i tehnoloških rješenja.